Nieuwsbrief thuistrainingen in spambox

Geschreven op 13 april 2020

Vorige week bleek dat onze nieuwsbrief thuistrainingen bij velen van jullie in de spambox terecht kwamen. 

 
Het streven is om jullie vanavond een nieuwe mail te sturen met thuistrainingen. Om deze goed in de mailbox te laten verschijnen kan je dit mailadres (thuistraining@deltasteur.nl) toevoegen aan je adresboek (lokaal op je computer, maar ook online in je mailbox), op deze manier zal het markeren als spam kleiner worden.
Vorige week bleek dat onze thuistrainingen bij velen van jullie in de spambox terecht kwamen. 
 
Het streven is om jullie vanavond een nieuwe mail te sturen met thuistrainingen. Om deze goed in de mailbox te laten verschijnen kan je dit mailadres (thuistraining@deltasteur.nl) toevoegen aan je adresboek, op deze manier zal het markeren als spam kleiner worden.
 
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • Bemog
 • Marcels Kaaskraam
 • Jaco Bouw
 • Kamper Flora
 • Carwash Kampen
 • Lokhorst Autobedrijf
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Sport inn Kampen