NJJK 2019 – Dag 1 – Sessie 1

Geschreven op 13 juni 2019

Donderdag 13 juni 2019

Sessie 1 van 7, Donderdagmiddag 16:30 uur. Het is aan Quinn Heederik om op de 400m vrijeslag om het toernooi te openen voor Deltasteur. En dit doet hij in de allereerste serie van het toernooi. Programma 1, Serie 1, Baan 2. 

Het raceplan besproken en richting de start. En na 400m in een 4.26.44 tikt hij als 1e van de serie aan! Met 7 seconden PR en een big smile mag hij tevreden terugkijken op een fantastische race. Na 100m nam hij de voorsprong en deze heeft hij niet meer losgelaten. Met een PR op de 200m tijd (en waarmee hij ook onder het limiet zwom voor dit toernooi) was de speaker helemaal verbaasd waar deze zwemmer mee bezig was. En wat helemaal niemand verwacht had was dat Quinn in zijn laatste 50m de benen op vol tempo mee liet zwemmen. Als 8e van NL in zijn leeftijdscategorie gaat deze race prima de boeken in. 

Morgen ochtend melden wij ons weer in het zwemstadion met om 07:30 uur inzwemmen en 08:30 uur de wedstrijd. Hier komen de zwemmers op 8 individuele races en 1 estafette aan de start!

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog