Wedstrijdverslag H2 – De Woelwaters H1

Geschreven op 16 oktober 2018

Zaterdag 6 oktober Deltasteur H2 – De Woelwaters H1

Deze zaterdag stond de 3e wedstrijd van het seizoen op de planning. We wisten allemaal dat het een lastige en fysieke wedstrijd ging worden tegen De Woelwaters H1. Het was ook al snel 0-1. Gelukkig wist Dennis Wildeboer in de laatste 10 seconden van de 1e periode te scoren. Hierdoor was het 1-1 aan het einde van de 1e periode.

De 2e periode begon slechter voor ons. Doordat De Woelwaters 3 keer wisten te scoren stonden we 1-4 achter. Toen wij een man-meer kregen wisten we die te benutten. Dit was geen mooi doelpunt. Maar gelukkig tellen die ook. Roel Beens scoorde hier de 2-4. Kort daarna scoorde Reinier van Belle de 3-4. Maar De Woelwaters wisten ook nog te scoren. Aan het einde van de 2e periode stond het 3-5.

In de 3e periode wist Johan Bosma als eerste te scoren. Waardoor er nog maar 1 doelpunt verschil was. De stand bleef lang 4-5. In de laatste minuut van de 3e periode wisten de spelers van De Woelwaters de 4-6 te maken.

In de 4e periode wisten wij niet meer te scoren. Hier hadden ze bij De Woelwaters geen last van zij wisten nog 3 doelpunten te maken. De eindstand van deze wedstrijd wordt hierdoor 4-9. Wederom geen punten voor Deltasteur H2.

 

Doelpunten: Dennis 1x, Roel 1x, Reinier 1x en Johan 1x

U20: Gerjan 2x, Dennis 2x, Kyle 1x en Giovanni 1x

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog