3 zwemmers geselecteerd voor KNZB+

Geschreven op 4 oktober 2018

Zaterdag 15 september mochten 3 zwemmers van Deltasteur deelnemen aan de selectiedag van het KNZB+ programma in KNZB Zwembad Zeist. Ze moesten tijdens een training van 2 uur laten zien waar ze toe in staat waren. Diverse opdrachten uitvoeren en naar eigen inzicht aanpassen.

Woensdagavond laat kwam de uitslag: Gefeliciteerd! Kylian Heederik, Sven Klink en Demi Westendorp jullie zijn alle drie toegelaten tot het KNZB+ programma. Voor Kylian is dit het tweede jaar dat hij zal deelnemen aan het programma. Voor Sven en Demi de eerste keer . Zaterdag 13 oktober staat de eerste training op het programma in Twentebad in Hengelo voor Sven. Kylian & Demi mogen naar Zwembad De Welle in Drachten.

 

 

Wat houdt het KNZB+ programma in?

We willen met het KNZB+ programma jouw ontwikkeling als zwemmer
positief stimuleren. Jij hebt een ambitie en hierin willen we je helpen. Dit doen we op onderstaande manieren:
De KNZB+ coach is de adviseur voor jou en je coach. Jij kan contact met hem of haar opnemen om te praten over je ontwikkeling en je programma. De KNZB+ coach kan ook jou contacten. Misschien kan de KNZB+ coach je adviseren om zaken anders of nog beter aan te pakken. Wellicht adviseert de KNZB+ coach jou om wekelijks bij een andere vereniging of bij het OC te gaan trainen. Alles is er op gericht jouw ontwikkeling positief te stimuleren.

Het standaard aanbod van KNZB+ is vier trainingsmomenten per jaar gedurende het seizoen. De data per opleidingscentrum staan vermeld op de KNZB website. Op 12 mei zal de landelijke KNZB+ inspiratiedag gehouden worden. Een dag die bol staat van de workshops, trainingen en lezingen voor sporters, ouders en trainers.

KNZB+ trainingen

Drachten
• 13 oktober 08.30-11.00 uur
• 10 november 08.30-11.00 uur
• 25 januari 15.30-17.30 uur
• 8 maart 15.30-17.30 uur

Hengelo
• 13 oktober 09.00-11.00 uur
• 10 november 09.00-11.00 uur
• 26 januari 09.00-11.00 uur
• 9 maart 09.00-11.00 uur

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog