Goede seizoenstart voor Masters

Geschreven op 1 oktober 2018

Zaterdag 29 september ontving de Mastersploeg van Deltasteur bijna 200 zwemmers, variërend in leeftijd van 20 tot 72 jaar, uit heel Nederland. In zwembad de Steur werd de 1e ronde van 8 wedstrijden van het Zuyderzee Masters Circuit gezwommen. Dankzij Bemog Projectontwikkeling kon er gebruik gemaakt worden van elektronische tijdwaarneming.

Deltasteur was goed vertegenwoordigd met maar liefst 18 zwemmers. 7 van hen wisten 1 of meerdere persoonlijke records te verbreken. Van de 46 individuele starts waren er 33 goed voor een podiumplaats.
Eerste plaatsen waren er voor: Sigrit Aarten, René Beens, Fabiola Bosman, Alistair Critchell, Gea van der Schaaf (2x), Sander de Velde en de estafetteploeg 4x100m wisselslag bestaande uit Ilonka Schuldink, Bob Potkamp, Tom de Lange en Leonie Groen.
Tweede plaatsen waren er voor: Sigrit Aarten, René Beens, Fabiola Bosman, Alistair Critchell, Joop van Dijk, Leonie Groen, Patrick de Jonge (3x), Tom de Lange, Margriet Leeffers (3x), Bob Potkamp (2x) en Janny van der Weide.
Derde plaatsen waren er voor: Sigrit Aarten, Ciska Bats, Fabiola Bosman, Tom de Lange (2x), Bob Potkamp, Gea van der Schaaf, Sander de Velde (2x) en Eline Vossebelt.

Twee weken voorafgaand aan deze wedstrijd namen 9 Masters van Deltasteur deel aan de Nederlandse Masters Club Meet in Alphen aan den Rijn. Waar vooraf gedroomd werd over een plek bij de beste 15, wist de ploeg zichzelf te overtreffen en werd een mooie 12e plaats behaald.
 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog