Wedstrijdverslag O.13 – De ijsselmeeuwen

Geschreven op 5 februari 2018

Ook al hebben we deze wedstrijd gewonnen, het was best een pittig potje.

De eerste periode ging heel goed. We pasten toe wat we hadden geleerd: overspelen, dingen van elkaar overnemen, etc. (Het was zelfs de ouders opgevallen!) Zodoende scoorden we in de eerste periode drie keer (2x Melle en 1x Judith).

De tweede periode ging ook nog aardig. De concentratie werd wel iets minder en we pasten iets minder het geleerde toe, maar toch wisten we deze tweede periode nog vier punten te scoren. (1x Ilse, 2x Melle en Roos maakte het zevende doelpunt.

De derde periode was een flop. Het was één grote chaos. In paniek tikten we de bal alleen maar de lucht in. Niet wetend waar die dan weer neer kwam. Ook de tegenpartij deed daarin mee. Ondanks ons geblunder scoorde Luc de 8-0. Toen kwamen de tegenstanders in actie. Zij probeerden veel meer te pressen en waren duidelijk beter qua energie. Zodoende konden zij in korte tijd drie doelpunten halen, wat de stand op 8-3 bracht.

Helaas voor de tegenstanders, was het succes van hen van korte duur. In de laatste periode wisten zij niet meer te scoren. Wij wel! Judith en Kim zorgden er voor dat de uiteindelijke stand op 10-3 kwam te staan.

Een spannend potje. We kregen de punten niet zomaar. Maar we hebben ook laten zien dat we in de afgelopen maanden hard zijn gegroeid.

 

(verslag geschreven door Judith)

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog