Wedstrijdverslag H2 – Nunspeet 2

Geschreven op 5 februari 2018

Deltasteur 2 laat punten liggen in Nunspeet

27 januari 2018 stond de wedstrijd tegen het 2e team van Nunspeet op het programma. De week hiervoor werd er verloren tegen het 3e team, zaak dus voor Deltasteur om nu de punten mee naar huis te nemen uit Nunspeet!

Voor aanvang van de wedstrijd waren er afmeldingen van de twee oude rotten uit het team. Als vervangers voor de gebroeders Wildeboer werden Roel en Justin meegenomen. Reinier fungeerde deze wedstrijd als vervangend aanvoerder.

De vele veranderingen deden de ploeg geen goed, er volgde namelijk een wedstrijd waarin Deltasteur erg onder de maat presteerde.

Nunspeet 2 had goed advies ingewonnen bij hun 3e team over de te spelen tactiek en begon direct met een pressing. De mannen van Deltasteur waren enigszins overrompeld en keken al gauw tegen en 2-0 achterstand aan.

Uitgerekend Jesse, die net terug kwam van wintersport en niet bepaald fit was, moest de Kamperse score openen. Een man-meer situatie werd goed afgerond. Anderhalve minuut later scoorde Jesse nogmaals! De mensen achter de jurytafel leken het ook niet geloven en hebben dit doelpunt daarom maar op Sjoerd zijn naam geschreven.

Helaas was dit direct de laatste opleving van Kamperse kant. Een kansloze wedstrijd volgde waarin Lars nog eenmaal wist te scoren en Nunspeet maar liefst 5 maal. De eindstand was 8-3 in het voordeel van Nunspeet.

De wedstrijd kan het best omschreven worden als een collectief falen van Deltasteur, waardoor er dure punten in Nunspeet achter blijven. Helaas, soms zit het gewoon even tegen. Hopelijk wordt deze wedstrijd snel vergeten en kan volgende week de draad weer opgepakt worden tegen Aquapoldro H3.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog