Wedstrijdverslag O.13 – De Ijsselmeeuwen

Geschreven op 29 januari 2018

Deltasteur onder 13 wint ruim in Zutphen.

Zaterdag 13 januari moest het jongste waterpolo team van Deltasteur spelen tegen de Ijsselmeeuwen in Zutphen. Daar hebben ze een A en een B team, dat laatste team was nu voor de 2e maal de tegenstander. Omdat de vorige match met ruime cijfers werd gewonnen (namelijk 21-2), gingen onze pupillen vol goede moed op pad.

Na 2 periodes was de stand al 0-8 voor Deltasteur. Een ruime voorsprong natuurlijk, maar het leek er niet meer in te zitten dat de uitslag van de vorige wedstrijd nog zou worden verbeterd. Maar coach Jeffrey gaf een duidelijke boodschap mee in de rust: Ik wil dat jullie geen doelpunten weggeven en dat die twee tegendoelpunten van de vorige keer er door jullie extra bij gemaakt worden!

Iedereen deed zijn of haar uiterste best en de doelpunten vlogen de tegenstanders om de oren. De einduitslag kwam uiteindelijk toch op 0-23! Dat was precies wat Jeffrey als opdracht had gegeven en zo stijgt onder13 van de 3e naar de 2e plaats in de ranglijst.

De doelpunten verdeling was als volgt:

Judith 2x, Melle 7x, Kim 3x, Luc 2x, Bas 3x, Tim 1x, Ilse 2x, Roos 1x, Thijmen 1x, Oscar 1x.

De volgende wedstrijd is nu tegen de Houtrib, deze staan op de 4e plaats.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog