Wedstrijdverslag H2 – TZC vahalis

Geschreven op 9 januari 2018

Deltasteur – TZC-Vahalis

De laatste wedstrijd van 2017 was voor heren 2 tegen TZC uit Tiel. Op voorhand lijkt dit een makkelijk duel aangezien de heren uit Tiel de laatste plaats bezetten, maar ook vorig jaar had heren 2 laten zien dat winnen tegen de nummer laatst zeer moeilijk was. Aangezien er toen maar 1 punt werd behaald tegen nummer laatst ENC. Voor dit seizoen dus het goede voornemen om deze wedstrijd te winnen.

De heren uit Tiel kwamen met een flinke bezetting naar Kampen, dus zwem de tegenstander moe was een beetje lastig en al helemaal als de tegenstander geen zin heeft om te zwemmen… Ja het was zo’n dag. Na 16 seconde had Reinier het net al gevonden en dit was het startschot voor veel meer, na 1 periode stond het al 4-1 dankzij doelpunten van Dennis W. Dennis B. en Sjoerd.

De 2de periode duurde erg lang niet omdat er veel overtredingen werden gemaakt, maar doordat er zoveel gescoord werd. Heren 2 liep uit naar een 11-1 voorsprong, het doel was nu duidelijk de 20 halen.

Maar zoals de aanvoerder van ons team mij laatst vertelde na doelpunt nummer 15 houden we op met tellen, en zeggen we alleen nog maar we hebben veel doelpunten gemaakt. De eindproductie bleef staan bij veel (18)-2

De heren uit Tiel leken echt niet veel zin te hebben om te zwemmen, de meeste doelpunten van Heren 2 kwamen uit het zwemmen van de break, meestal met meerdere spelers vrij door. We kunnen nu eindelijk zeggen dat we hebben gewonnen van de nummer laatst met ruime cijfers, en dat mocht ook wel weer een keertje.

Klein detail de familie Wildeboer heeft zich netjes gedragen gezien de 0 p’tjes achter hun naam.

Doelpuntmakers: Dennis W. 5, Dennis B. 4, Jos 3, Lars en Sjoerd 2, Reinier en Jesse 1

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog