Wedstrijdverslag H2 – EZPC 1

Geschreven op 16 november 2017

Wedstrijdverslag Deltasteur H2 –EZPC H1

Deltasteur laat punten liggen in eigen huis.

De heren van Deltasteur hadden vorige week nog op wilskracht 3 punten weten binnen te slepen bij het stugge en lastige Aqua-Novio’94. Dus hadden de heren van Deltasteur in iedere geval laten zien dat ze nog altijd een lastige ploeg zijn om te verslaan, ook zonder de topscoorder van vorige seizoen.

Afgelopen zaterdag stond er een thuis wedstrijd op het programma tegen EZPC uit Elst. Tot nu toe doen draaien ze mee in de top 4 dus de heren van Deltasteur wisten dat deze klus wederom niet zomaar geklaard was. Na de Tactiekbespreking van Coach Sjoerd eenkhoorn wisten de heren uit kampen wat ze moesten doen en wat ze te verwachten stond.

De Wedstrijd ging van start en al redelijk snel wist Lars Van Putten uit een midvoor actie te scoren en de 1-0 op het scorebord te zetten voor de thuis ploeg. De heren kregen nog een man-meer maar die werd niet benut, niet veel later scoorden de heren uit Elst de gelijkmaker. Jos van der Kamp onderschepte de bal van de tegenstander en zoals die zelf altijd zegt ” vol gas d’r op en gaan” dat deed hij dus en was niet bij te houden voor de tegenstander en zorgde ervoor dat Deltasteur op voorsprong kwam. De 2e periode was geen spektakel alleen Jesse van Driel wist met een heerlijk lobje te scoren en Deltasteur op een 3-1 voorsprong te zetten. De 3e periode kwamen de gasten terug en zorgden er zelfs voor dat ze op voorsprong kwamen. Deltasteur was slordig niet goed en speelden niet zoals het moest. Toch wisten Lars van Putten en onze eigen aanvoerder Dennis Wildeboer de stand weer gelijk te brengen tot een 5-5. De 4e en laatste periode moest Deltasteur aan de bak. Maar de scherpte was er niet dus zo wisten de Heren uit Elst 2 doelpunten te maken en Deltasteur op een achterstand te zetten Jesse van Driel deed nog wat terug uit een man-meer situatie maar het mocht niet baten voor het thuis team. De heren uit Elst wisten nog een keer te scoren en daarmee wisten ze dat ze veilig waren.

Doelpuntenmaker : Lars 2, Jesse 2, Jos 1, Captain wildeboer 1.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog