Wedstrijdverslag heren 2 – Zignea 1

Geschreven op 6 maart 2017

Zaterdag 4 februari mochten de heren van het tweede van Deltasteur thuis aantreden tegen Zignea uit Emmeloord.  De Zignea boys staan derde op de ranglijst met nog een mogelijkheid om kampioen te worden. Hier waren de  heren van Deltasteur van plan een stokje voor te steken.

De realiteit is dat Zignea het spel van Deltasteur goed kon verstoren. Voor de midvoor van Deltasteur werd netjes een verdediger gelegd, hier wist deltasteur geen goed antwoord op. Waardoor er aanvallend geen vuist gemaakt kon worden. Het  M- zone kwam niet goed uit de verf. Later in de wedstrijd werd toch overgeschakeld naar pressing hele veld, waardoor er nog wat doelpuntjes werden gemaakt. Drie keer man meer, een keer benut.  Eindstand is 4-10 geworden.

Doelpuntenmakers: Dennis W 2x , Sjoerd E 2x

U20: Niels W 3x, Dennis W 2x, Sjoerd E , Lars P , Kyle K

Zignea is dan toch een maatje te groot voor Deltasteur. Jammer!

Volgende week een wedstrijd tegen de waterkippen uit Barneveld. Hier weer volop kans.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog