Wedstrijdverslag Heren 2 – Hatto heim 1

Geschreven op 8 november 2016

Deltasteur wint voor de 2e keer op rij

Zaterdag 5 november stond ZPC Hatto Heim H1 op het programma, na vorige week eindelijk een zege weten te pakken waren de heren gebrand om dit weer te doen. De heren van Deltasteur wisten dat dit geen makkelijke pot zou worden en de teams aan elkaar gewaagd zouden zijn.

Met wederom een complete selectie gingen de heren van deltasteur dus met goede moet op pad. Coach Anouk Spoolder had de tactiek doorgenomen en besloten om deze wedstrijd M-zone toe te passen. En voor de rest was het gewoon knallen en die punten meenemen naar Kampen.

De eerste periode begonnen de heren van Deltasteur goed, de thuis ploeg kwam 1-0 voor maar al snel was het onze aanvoerder Dennis Wildeboer die de gelijk maker voor z’n rekening nam, daarna werd Deltasteur wakker en zorgde Kyle voor de 1-2 niet veel later was het wederom onze aanvoerder die de voorsprong uitbreidde naar een 1-3 .

De tweede periode was een al met al geen bijzondere periode qua doelpunten, er werd een keer gescoord door onze topscoorder Sjoerd Eenkhoorn, voor allebei de kanten was er nog een man meer maar die werden niet bennut.

De 3e periode: schoot Pietertje raak met een bijzonder lekker afstandschot. daarna kreeg het thuis team een vijfmeter en werd dan bennut. maar onze aanvoerder wou even laten zie dat deltasteur toch echt sterker was en maakte z’n 3e van de avond, het thuis team scoorde nog een keer en bracht de stand op 3-6.

De laatste periode was het aan deltasteur om de wedstrijd te controleren zodat de punten meegingen naar kampen. Bossie maakte uit een uitgespeelde man meer de 3-7 niet veel later kwam de thuis ploeg met 2 doelpunten op een 5-7 maar daar werd deltasteur niet bang van Lars Van Putten en topscoorder Sjoerd scoorden allebei nog 1 keer en zo gingen de 3 punten mee naar kampen.

Al met al pakte de tactiek van onze coach dus goed uit en werden er weer 3punten gepakt. Aankomend weekend staat DWK H3 op het programma en we gaan het zien als de heren uit kampen deze positieve lijn door kunnen zetten.

Doelpunten makers:Dennis 3x Sjoerd 2x Bossie 1x Kyle 1x Lars 1x Pieter 1x

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog