Wedstrijdverslag H2 – EZ&PC 1

Geschreven op 30 oktober 2016

Eindelijk winst voor Deltasteur 2

Na vijf wedstrijden zonder overwinning konden de mannen van Deltasteur 2 eindelijk de volle punten bijschrijven. Dankzij een flitsende start werd EZPC al in de eerste periode aan de kant gezet, waarna de wedstrijd gedisciplineerd uitgespeeld werd. Een overtuigende 8-2 overwinning was het eindresultaat.

Met slecht 2 punten uit de eerste vijf wedstrijden bezette Deltasteur 2 de een-na-laatste plaats op de ranglijst. Hoog tijd om hier verandering in aan te brengen! Voor het eerst dit seizoen was de volledige selectie aanwezig bij de wedstrijd. De verwachtingen waren dan ook hoog.

De eerste periode schoot Deltasteur uit de startblokken.  Jesse opende de score door een manmeer situatie koel binnen te schieten.  Daarna volgden twee doelpunten vanaf de midvoor positie, beiden gemaakt door Reinier.  Teamtopscorer Sjoerd werkte vervolgens ook twee ballen in het net. Zijn tweede doelpunt schoot hij in de allerlaatste seconde fraai via de binnenkant kruising binnen. Een klinkende 5-0 tussenstand na de eerste periode was het resultaat.

De tweede periode kenmerkt zich door een bijna leeg wedstrijd formulier. Slechts 1 vermelding is er te vinden: een U20 voor EZPC. Helaas kon deze manmeer niet beloond worden met een doelpunt.

In periode drie was er weer wat meer actie. Reinier kon de 6-0 binnenwerken na een goed uitgespeelde actie van Kyle. Hierna was het EZPC dat het eerste doelpunt wist te maken. Dat Reinier een goede dag had bleek uit het feit dat hij ook de 7-1 op zijn naam kon schrijven. Een fraai afstandsschot liet de keeper kansloos. Vlak voor het einde van de eerste periode kreeg EZPC een 5 meter. Keeper Geert was hier echter niet van onder de indruk en wist de bal buiten zijn doel te houden.

Tijdens de vierde periode bleef er gedisciplineerd verdedigd worden. Hoewel EZPC toch eenmaal wist te scoren werd er verder nauwelijks iets weggegeven. Uiteindelijk zette Pieter de 8-2 uitslag op het bord.

Met deze overwinning stijgt Deltasteur twee plaatsen op de ranglijst. Volgende week wachten de mannen van HattoHeim. Als het niveau van deze wedstrijd wordt doorgetrokken liggen hier zeker mogelijkheden.

Doelpuntenmakers: Reinier 4x , Sjoerd 2x, Jesse 1x en Pieter 1x.

 

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog