Wedstrijdverslag H2 – De Woelwaters 1

Geschreven op 11 oktober 2016

Deltasteur verliest zicht op Fair-Play klassement na verschrikkelijke wedstrijd

Voor afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen de Woelwaters op het programma. Met in het achterhoofd de laatste uitslagen was dit een uitgelezen kans om eens voor de drie punten te gaan, tevens was het ook een van de laatste wedstrijden voor eigen publiek in ons mooie zwembad ‘De Steur’. Het ging helaas anders……

De woelwaters kwamen al binnen een halve minuut op 1-0. Na zijn spetterende comeback in het eerste, was het Dennis* die als eerste deltasteuriaan zijn naam op het wedstrijdformulier liet noteren, een U20 helaas. Uit deze manmeer wist de tegenpartij direct te scoren.

Door een goal van Sjoerd kwamen we nog terug op 1-2. Dit bracht geen ommekeer met zich mee en de eerste periode werd afgesloten met een 5-1 achterstand.

In de tweede periode waren het Anouk en Niels die hun aanwezigheid ook lieten noteren op het wedstrijdformulier, een gele kaart en twee P’tjes waarvan één met een strafworp als gevolg. Uit deze 5 meter, een paar manmeers en andere aanvallen wist de uitploeg 4 doelpunten te maken. Halverwege de tweede periode hadden wij ook nog wat te vieren, Bossie* wist een 5 meter te scoren en zo werd de tweede periode afgesloten met een 9-2 stand en een waslijst aan P’tjes.

In de derde periode wist Dennis de derde voor ons te scoren. Door draad van de afgelopen periodes voort te zetten, ons vooral aan het scheidsrechters duo en de tegenstander te gaan ergeren, kwamen we wederom niet aan ballen toe. We scoorden alleen uitsluitingen en een strafworp tegen, hieruit was de 3-10 een gevolg. Vlak voor tijd wist Bossie een vijf meter te scoren en zo was de eindstand van de derde periode 4-10.

In de vierde periode was het doel om als sportieve ploeg de wedstrijd uit te spelen, dat is zeker gelukt. We waren zelfs zo sportief dat we 5 meters en manmeers weggaven, Sjoerd doorbrak deze sportiviteit door de 5-10 op zijn naam te schrijven. 27 seconden voor tijd kreeg Lars nog zijn derde P, hieruit maakte de uitploeg hun elfde doelpunt. Deze P had ook nog als gevolg dat we de wedstrijd met vijf man in het veld moesten beëindigen.

Kort samen gevat: een kloten wedstrijd!

Doelpunten: *Bossie(Dennis B.) 2x, Sjoerd 2x en *Dennis(W.) 1x

Opmerkelijk waren de P’tjes: Dennis, Niels, Jos en Lars (3), Sjoerd(1)

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog