Clinic en interview Sebastiaan Verschuren en Joost Reijns

Geschreven op 2 oktober 2016

Geschreven door: Marit Kattenberg en Elma Leusink

Eerst hadden de selectiezwemmers van Deltasteur een clinic van Sebastiaan Verschuren en Joost Reijns. Het duurde ongeveer anderhalf uur. De eerste drie kwartier hebben we de rugslag geoefend. Ook al is rug niet echt mijn ding, ik heb er toch heel wat van geleerd.       Ze waren erg aardig en ze legden ook alles goed en rustig uit. De tweede drie kwartier gingen we oefenen op keerpunten. We kregen veel tips om het beter te doen en we hadden ook genoeg de tijd en hulp van hen  om onze punten te verbeteren. Volgens mij heeft iedereen het naar zijn zin gehad en kan het een geslaagde clinic genoemd worden. Ik vond het heel erg leuk en leerzaam.

Daarna mochten wij een interview houden met Sebastiaan en Joost, omdat wij ons Profielwerkstuk (PWS) over de financiering van topsport houden en zij ons veel informatie zouden kunnen geven. Het was een erg leuk interview en we hebben er veel aan gehad. Sebastiaan en Joost waren erg aardig en heel open en eerlijk in hun antwoorden. We hadden  vragen voorbereid maar we hebben veel meer informatie gekregen door het gesprek. Ze namen ook ruim de tijd  voor ons en daardoor voelden wij ons ook op ons gemak. Daarna hebben we nog een foto van ons vieren gemaakt. Het was al met al een leuke ervaring en we kunnen deze informatie goed gebruiken voor ons PWS. We willen Sebastiaan en Joost daarvoor bedanken.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog