Duiten actie nu ook bij café ’t Ponton

Geschreven op 10 juni 2016

In de binnenstad van Kampen kan er al een tijdje Duiten gespaard worden door bepaalde aankopen of bij een bepaald aankoopbedrag. Vanaf nu kunnen de Duiten ook gespaard worden bij café ’t Ponton, sponsor van Heren 1. Bij een besteding van €50,- ontvang je een Duit, maar ook met speciale acties zijn er Duiten te verdienen. Deze kunnen dan vervolgens in de waterpolobal gedoneerd worden. De opbrengst van alle Duiten in de waterpolobal zullen dan vervolgens bij Deltasteur terrecht komen. Ook de Duiten die elders in de binnenstad verkregen zijn kunnen hier ingeleverd worden tengunste van Deltasteur.

Duiten ponton

 

Voor meer informatie over de Duiten kun je kijken op:

https://stad.kampen.nl/duiten-en-zakjes/voor-verenigingsleden.html

 

 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • Bemog
 • Marcels Kaaskraam
 • Jaco Bouw
 • Kamper Flora
 • Carwash Kampen
 • Lokhorst Autobedrijf
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Sport inn Kampen