Waterpolo nieuwsbrief mei 2016

Geschreven op 20 mei 2016

  Nieuwsbrief mei 2016

Dit is de nieuwsbrief van mei 2016. In deze nieuwsbrief worden alle nieuwtjes besproken die er op dit moment binnen de waterpolo afdeling spelen.

Seizoen 2015-2016

We kunnen tevreden terugkijken op het afgelopen seizoen. Heren 1 heeft bewezen prima mee te kunnen doen in de derde klasse Bond en zal voor het komende seizoen de doelstelling aanscherpen tot een plaatsje bij de top 5. Heren 2 is gepromoveerd naar de volgende districtsklasse en is daarmee weer een stapje dichter bij aansluiting met heren 1 gekomen. Goed gedaan! Heren 3 heeft met een positief doelsaldo het seizoen afgerond en bezet plaats vijf in hun klasse. Onder 17 heeft zich eveneens op plaats 5 genesteld en zal komend seizoen in een vernieuwde samenstelling proberen dit resultaat te evenaren of zelfs te verbeteren.

Scheidsrechters geslaagd

Afgelopen maand hebben Johan en Erwin de scheidsrechtercursus gevolgd en het diploma behaald! Beide heren bewijzen niet alleen de vereniging hiermee een dienst, maar ze doen ook zichzelf er een plezier mee, omdat ze nu met nog meer kennis van de spelregels naar elke wedstrijd kunnen kijken. Hartelijk gefeliciteerd en namens de Waterpolocommisie ook bedankt!

O15 en O11 Kampioen!

In een spannende wedstrijd in de laatste competitie ronde wist O15 het kampioenschap veilig te stellen. Een grootse prestatie, waar aan het begin van het seizoen nog niet op gerekend werd. Ook O11 werd kampioen, ze wisten zelfs het hele seizoen ongeslagen door te komen. Zij hebben nu tevens een kans op het Regiokampioenschap, daarvoor zullen ze dan wel aankomende zaterdag moet winnen in Markelo. Jongens en meisjes, zet hem op!

O15 in euforie na de winst.

 O15

Een trots  O11 (gedeeltelijk, met gelegenheid coach Dennis).

 011

DRINGEND: Versterking PR en Sponsorcommissie gezocht!

Binnen de vereniging zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen met het draaiende houden van Deltasteur. Op dit moment zitten de PR en de Sponsorcommissie dringend te springen om versterking. De PR schrijft o.a. berichten voor de website, aankondigingen voor toernooien, of regelt deze nieuwsbrief. De Sponsorcommissie houdt zich o.a. bezig met het benaderen en werven van sponsoren of het bedenken van sponsoracties voor bijv. een nieuwe set caps of ballen. Lijkt u dit een leuke taak? Deze en andere nog openstaande functies en ook beschrijvingen van de vrijwilligers functies zijn te vinden op de website, waar u zich ook kunt aanmelden: https://deltasteur.nl/vrijwilligers/. Maar u kunt ook een lid van de waterpolocommissie benaderen.

Sponsor heren 1

Heren 1 heeft sinds dit seizoen een nieuwe team sponsor, Café ’t Ponton. U kunt daar voor meer terecht dan alleen het mooie uitzicht over de Ijssel of een heus  ‘bier-arrangement’.  Neem voor meer informatie een kijkje op de website: www.cafeponton.nl

 ponton

Seizoen 2016-2017

Binnen de waterpolocommissie buigen we ons hoofd over de teams waarmee we gaan starten in de verschillende competities. We hebben 4 heren teams ingeschreven en tevens 3 jeugdteams, te weten O17, O15, en O13.  Latere berichtgeving over de samenstelling van de herenteams volgt nog, hierop heeft ook de nieuwe hoofdtrainer nog invloed.

Daarnaast zullen we de trainingstijden onder de loep nemen. De ruimte is beperkt en er zal even goed gekeken moeten worden naar een geschikte manier om de verschillende groepen te combineren of na elkaar te laten trainen. Eventuele wijzigingen van de trainingstijden zullen worden gepubliceerd in een volgende nieuwsbrief en op de website.

Nieuwe hoofdtrainer

Na 4 succesvolle seizoenen nemen we op de slotavond afscheid van Marcel van Tilburg. Hij heeft zich ontpopt tot een trainer die Heren 1 op een hoger niveau wist te tillen. In het nieuwe seizoen zal André Senz de trainingen voor heren 1 en 2 gaan verzorgen. André, welkom bij de club, we kijken uit naar de samenwerking!

Voor heren 3 en 4 wordt nog een trainer gezocht, kandidaten worden verzocht zich aan te melden bij de waterpolocommissie.

Agenda

 • Zaterdag 4 juni: Jeugdtoernooi
 • Vrijdag 17 juni: Slotavond in de Reeve
 • Woensdag 13 juli: LAATSTE TRAINING van dit seizoen.
 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog