Succesvol weekend minioren Deltasteur

Geschreven op 20 maart 2016

2576a1804a457701f5c37644c598074e478d4ee0

Afgelopen zaterdag zijn de jongste minioren (leeftijden 6-8 jaar) van Deltasteur afgereisd naar Zwolle voor de vierde swimkick wedstrijd van het seizoen. Op het programma stonden de 25 meter vrije slag, schoolslag en vlinderslag, de 50 meter vrije slag en de 100 meter wisselslag.

Manoa Meuleman ging voor de eerste keer van start op de 100 meter wisselslag en met succes! Met de snelle tijd van 2.15.08 mocht ze de hoogste plaats van het podium betreden. Clubgenootjes Arjan Boogaard en Tom Nijhuis mochten ook het prijzenpodium betreden, Arjan won zilver en brons op de 25 meter schoolslag en vrije slag en Tom won brons op de 50 meter vrije slag.

De oudere minioren (leeftijden 8-12 jaar) zorgden voor een medailleregen in Wapenveld tijdens de vierde ronde van het miniorencircuit. Voor deze minioren stonden alle 100 meter nummers op het programma. Yanieck Frijstein pakte zowel op de 100 meter vrij als op de 100 meter rug de eerste prijs. Tweede prijzen waren er voor Christian van de Werf (2 x), Thijs ten Koppel, Carmen van der Laan, Robert Dragt, Senna Geerdink en Max van Ginkel. Derde prijzen waren er voor Hielke Jan Penninkhof (2x), Senna Geerdink (2x), Robert Dragt en Merle de Wilde.

Met in totaal 67 persoonlijke records kunnen alle zwemmers terug kijken op een hele geslaagde zwemmiddag.

 

Zie voor alle uitslagen en ranglijsten: https://deltasteur.nl/zwemmen/records-en-ranglijsten/

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog