Wedstrijdverslag O.17 – DWV

Geschreven op 22 februari 2016

Wedstrijdverslag

DELTASTEUR – DWV

Za. 20 feb. 16

Vandaag moest 0.17 van deltasteur tegen het 0.17 team van Dwv. We wisten dat het een moeilijke en zware wedstrijd zal worden. Want we hadden uit van ze verloren met 6-5. Vandaag hadden we een paar afmeldingen: Geert, Thirza en Aline konden vandaag niet aanwezig zijn. Omdat Geert er niet was moest Roel keepen.

We begonnen met volle moed aan deze wedstrijd. In de 1e periode was er geen doorbraak door beide ploegen. We hebben 1 man minder gehad. Babet moest het in de 1e periode maar doen met een U20. Na 1e periode stond het dus nog 0-0.

De 2e periode begon niet goed voor ons. Hellen mocht haar 1e U20 ontvangen. En 2 minuten later Pieter ook. Bij die man minder wist Dwv ervan te profiteren. Zij maakte de 0-1. Toen werd er een speler van Dwv er uitgestuurd. Bij die man meer maakte Tara op de zelfde manier als bij de vorige wedstrijd een doelpunt. Ze maakte het dus weer gelijk. 1-1. En de tweede periode werd afgesloten door een doelpunt van Jesse. 2-1 in ons voordeel.

In de 3e periode hadden we weer snel een man meer. Giovanni wist er goed gebruik van te maken. Hij zette de stand op 3-1. Giovanni en hellen kregen in de 3e periode ook nog allebei een U20. Dvw maakte toen 2 doelpunten achter elkaar. Het staat dus weer gelijk. 3-3.

In de 4e periode kon je wel zien dat iedereen erg moe was. Kansen waren er genoeg. Aanval na aanval. Maar gescoord werd er niet. Tot Jesse aan de bal kwam. Hij schoot en scoorde. 4-3.

De eindstand is 4-3 in ons voordeel.

Doelmakers zijn: 2X Jesse, 1X Tara, 1X Giovanni.

Geschreven door Roel Beens

 

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog