Oliebollentoernooi uitnodiging

Geschreven op 22 december 2015

Op zaterdag 2 januari!! organiseert Deltasteur haar traditionele Oliebollen–toernooi. Iedereen mag meedoen, het maakt niet uit of je wel of niet kan waterpoloën, dus ook ouders van jeugdleden zijn welkom! Als je een team opgeeft, geef dan even de namen door en zorg voor een originele team-naam. We beginnen om 16.30 en het zal duren tot ongeveer 21.00. Het inschrijfgeld bedraagt 22,50 euro per team. Opgeven kan nog tot 28 december, stuur een mailtje naar:

secretaris.waterpolo@deltasteur.nl

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog