Medailleregen Deltasteur in Steenwijk

Geschreven op 30 november 2015

33ae478ff2483904fc1de1f15304a6b1f93bf326

Afgelopen zaterdag werd een tienkamp wedstrijd georganiseerd in het bad ´De Waterwyck´ in Steenwijk. Op het programma stonden de 50 meter vlinderslag en de 100 meter vrije slag. De zwemmers hadden de snelheid goed te pakken, 13 keer werd de inschrijftijd verbeterd. Uitschieter hierbij was Michiel Smit, met een mooie tijd van 1.14.67 haalde hij 18 seconden van zijn tijd op de 100 meter vrije slag af.

Met het behalen van 19 medailles, kleurde het podium in Steenwijk regelmatig oranje/blauw.Gouden medailles waren er voor Nienke Fuite (2x), Maud Heldoorn (2x) en Sam Vergunst.Het zilver ging naar Thirza Bollema, Esmee van der Tweel, Nick Holtrust (2x), Berry Gaasbeek, Tom de Lange en Sam Vergunst.En goed voor brons waren Thirza Bollema, Esmee van der Tweel, Jeroen Smit (2x), Michiel Smit, Berry Gaasbeek en Tom de Lange.

 

Zie voor alle uitslagen en ranglijsten: https://deltasteur.nl/zwemmen/records-en-ranglijsten/

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog