Podiumplaatsen Deltasteur bij Overijsselse Minioren Sprint Kampioenschap

Geschreven op 29 november 2015

401064206933b42bc73ca582bc26abd4a6178e05

Op zaterdag 28 november werd in het zwembad ´De Vrolijkheid´ in Zwolle het Overijsselse Minioren Sprint Kampioenschap gehouden. Bij dit kampioenschap mogen alleen de snelste zwemmers van Overijssel deelnemen. Met het behalen van 12 podiumplaatsen, waaronder 5 Overijsselse titels, kan Deltasteur met recht spreken van zeer geslaagd kampioenschap.

Het meisje estafetteteam bestaande uit Senna Geerdink, Noa van de Beek, Demi Westendorp en Danique Koster zwom op de 4 x 50 meter wisselslag naar de overwinning. Met de snelle eindtijd van 2.52.00 zwommen ze ook nog eens 7 seconden van hun inschrijftijd af. Het jongensteam op de 4 x 50 meter wisselslag werd knap tweede met een tijd van 2.37.06. En ook het gemengde estafette team van Deltasteur ging er met het zilver vandoor op de 4 x 50 meter vrije slag.

De individuele medailles werden binnengehaald door Christian van der Werf (2 x goud en 1 x brons), Yanieck Frijstein (goud, zilver en brons), Merle de Wilde (goud), Senna Geerdink (zilver) en Thijs ten Koppel (2 x brons).

Naast al deze medailles werden er 40 persoonlijke records gezwommen. De grootste sprongen waren voor Pjotr Bakker, Denise Naberman en Floor Vegter. Zij haalden maar liefst 5 tot 10 seconden van hun tijden af.

 

Zie voor alle uitslagen en ranglijsten: https://deltasteur.nl/zwemmen/records-en-ranglijsten/

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog