Wedstrijdverslag O.17 – Proteus

Geschreven op 9 november 2015

Wedstrijdverslag Deltasteur-Proteus

Zaterdag, 7-11-15, stond de wedstrijd tegen Proteus op het programma. Van te voren dacht menigeen dat we wel konden winnen, wat achteraf ook wel mogelijk was geweest.

In de eerste periode gebeurde er niets spannends. Dat was ook wel aan de stand te zien, kortom het bleef 0-0.

In de tweede periode werd er door de tegenstanders voor het eerst gescoord. Dit gebeurde na de zoveelste vrije doorkomst voor Proteus. Zelf verzuimden wij deze periode wederom zelf het net te vinden. Verdedigend was het slordiger dan de eerste periode, maar door geluk beef het slechts bij 0-1.

In de derde periode werd voor het eerst een deltasteuriaanse naam op het wedstrijdformulier genoteerd. Giovanni werd er uitgestuurd naar een zeer nuttige overtreding, er waren twee man vrij door. Helaas werd de bal snel genomen en kon er gescoord worden Proteus. 0-2

Bij deze delasteuriaanse naam op het wedstrijdformulier bleef het ook. In de vierde periode hadden we wel tot tweemaal toe een manmeer. (De tweede was een cadeautje omdat de tegenstander verkeerd terugkwam). De eerste manmeer werd met onzorgvuldigheid uit de tweede lijn mis geschoten. En bij de tweede zwom de aanval zich vast.

Kort samengevat: Deltasteur heeft verloren. Terecht en verdiend, maar zeker niet nodig. Er waren een tal van kansen maar we hebben zelf in de aanval gefaald.

Doelpunten: nvt

 

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog