Schuiringa Trofee levert Deltasteur 1 finaleplek en 3 medailles op

Geschreven op 8 november 2015

86bff347efdd054429d2e8b1fbc8f054cd81a8b5

Een grote groep Deltasteur Junioren (12-15 jaar) stond zaterdag 17 november aan de start tijdens de Schuiringa Trofee in Emmeloord. Een jaarlijks terugkerend sprintevenement, waar door alle zwemmers de sprint wordt gezwommen op de rug-, school-, vlinder- en vrije slag.

Bij de sprintwedstrijd staat de Schuiringa Trofee centraal. De snelste zwemmers uit dezelfde leeftijdscategorie strijden om de prijzen. Dus wordt er in iedere race volle bak gezwommen. Intensief voor de zwemmers, maar ze laten zien wat ze waard zijn.

De medailles werden omgehangen bij Rinze Kroeze (zilver), Manon de Man (brons) en Kevin van Dijk (brons). Na de vier afstanden bleek dat Kevin van Dijk bij de snelste zes jongens van de dag hoorde en zo mocht hij de finale 100m wisselslag zwemmen. Hij eindige op een knappe vijfde plek in 1.10.96.

Ondanks het hoge tempo in de wedstrijd kwamen er een aantal mooie tijden op de klokken. Echte uitschieters vielen er niet te noteren maar in elke leeftijdsgroep vielen er pr’s te noteren.

Zie voor alle uitslagen: https://deltasteur.nl/zwemmen/records-en-ranglijsten/

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog