Deltasteur overtuigend winnaar Overijsselse Minioren Club Meet

Geschreven op 8 november 2015

3399f4a3d541a9c49c33ec2ba0a511caec690da5

Afgelopen zaterdag vormde zwembad ´De Vrolijkheid´ in Zwolle het decor van de Overijsselse Minioren Club Meet, een teamwedstrijd voor de minioren in de leeftijden 8 t/m 11 jaar.  18 enthousiaste zwemmers van Deltasteur streden in een spannende wedstrijd tegen andere zwemploegen uit Overijssel, met als inzet de beste minioren zwemploeg van Overijssel te worden en een plek te veroveren voor de landelijke finale.

Het team van Deltasteur liet vanaf het begin van de wedstrijd zien dat zij over een flinke dosis teamspirit, goede techniek en veel talent beschikt. Er werd hard gezwommen en er sneuvelden dan ook een flink aantal PR´s. Na de winst op het laatste onderdeel, de estafette wisselslag  van de meisjes,  was het duidelijk dat Deltasteur niet meer te kloppen was en stevig aan kop lag. Het team eindigde als eerste met 1685,51 punten gevolgd door WS Twente met 1706,17 punten.  Of Deltasteur zich geplaatst heeft voor de landelijke finale, zal later dit seizoen duidelijk worden.

Zie voor alle uitslagen: https://deltasteur.nl/zwemmen/records-en-ranglijsten/

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog