Wedstrijdverslag O.17 – DWV

Geschreven op 2 november 2015

Op 31 oktober 2015, speelde Deltasteur O.17 uit in Doesburg, tegen DWV O.17.

Deltasteur stond op dat moment 3e in de competitie, en Doesburg stond 6e. Aangezien we een paar scores hadden gehoord van de wedstrijden die Doesburg had gespeeld, hoopten we dat het een makkelijkere wedstrijd hadden dan twee weken geleden. Helaas was Geert niet aanwezig bij de wedstrijd, waardoor Giovanni op goal lag.

De eerste periode begint, en al snel komen we erachter dat onze tegenstander behoorlijk sterk is. Na anderhalve minuut wordt er gescoord door DWV, en staan we 1-0 achter. Een minuut daarna volgt de 2-0, waarna de 3-0 niet lang op zich laat wachten. Ongeveer een minuut voordat de periode is afgelopen, maakt Giovanni een overtreding, waardoor DWV een vijf meter krijgt, die ze erin weten te gooien, 4-0.  Gelukkig weet Pieter vlak voor de eerste periode eindigt er nog 4-1 van te maken.

De tweede periode gaat van start, en korte tijd na het fluitsignaal wordt er een speler van DWV uitgestuurd met een u20. Helaas wordt de man meer niet goed benut, maar krijgen we een tweede kans, doordat er nog een speler van DWV uitgaat met een u20. Helaas benutten we deze man meer ook niet goed. Niet heel lang daarna weet DWV te scoren en lopen ze verder uit naar 5-1. Vervolgens weet nog een speler te scoren en loopt de score uit naar 6-1. Dan heeft Pieter de slag goed te pakken, want in de laatste anderhalve minuut van de periode weet hij maar liefst drie keer te scoren! Daardoor komt de stand op 6-4 te staan.

Meteen aan het begin van de derde periode wordt niet alleen speler van DWV eruit gestuurd met een u20, maar Hellen ook, waardoor we vijf tegen vijf moeten spelen.  Later wordt er nog eentje van DWV uitgestuurd, maar weer hebben we de man meer niet benut. Dan gaat Jesse eruit met een u20, maar ook DWV benut de man meer niet. Met nog iets meer dan een minuut op de klok gaat er weer een speler van DWV uit met een u20, en weten wij de man meer wel te benutten. Daardoor weet Roel te scoren en komt de stand 6-5 te staan.

De vierde periode vochten we als leeuwen, maar bleef het verrassend rustig. Geen u20’s en helaas ook geen doelpunten.

We verloren de wedstrijd met: DWV 6-5 Deltasteur.

Doelpunten zijn gemaakt door: Pieter(4x) en Roel.

Door: Marit van Boven.

 

 

 

 

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog