Wedstrijdverslag O.17 – Flevo

Geschreven op 19 oktober 2015

Op 17 oktober 2015, speelden Deltasteur O.17  thuis tegen Flevo O.17 uit Nijkerk.

Deltasteur stond bovenaan in de competitie samen met DWK en Aquapoldro. Flevo stond vijfde. Dit moeten we toch kunnen winnen?
Geert, Pieter en Jesse konden niet aanwezig zijn bij de wedstrijd. Hellen ging op goal.

De eerste periode is begonnen en al vrij snel gaat Wousje eruit met een U20. Een minuut later scoort Flevo. 0-1 achter. Een paar seconden later gaat Marit eruit met een U20. Nog geen minuut te spelen en Flevo maakt een overtreding en er gaat en speler uit met een U20. Marit krijgt de bal en onze linkshandige knalt de gelijk maker erin! 1-1.

Het is rust en de teams maken zich op voor de 2e periode. We zijn al even begonnen en Roel begaat een fout waardoor hij eruit gaat met een U20. Flevo benut de man meer en maakt de 1-2 maar even later begaat Flevo de fout en gaat er iemand van hun uit met een U20. De man meer word niet benut en met nog 1 minuut 30 op de klok scoort Flevo de 1-3.

Wanneer de derde periode begint scoort het team van Flevo na 2 minuten de 1-4. Nog geen dertig seconde later vliegt er weer een bal langs de oren van Hellen. Flevo scoort de 1-5. Deltasteur knokt hard maar kunnen niet scoren, Flevo wel en maakt de 1-6. Roel is er klaar mee en schiet de 2-6 binnen de palen.

De vierde en laatste periode gaat beginnen. Vol spanning kijken we toe hoe Deltasteur een extra kans krijgt wanneer Flevo een fout maakt en we een vijf meter mee krijgen. Roel neemt de vijf meter en schiet op de lat maar hij geeft niet op, hij zwemt door en scoort alsnog! 3-6. Nog 4 minuten te gaan en Flevo gaat er uit met een U20. De bal word snel genomen en Roel schiet ons naar de 4-6. Kunnen we nog winnen? De bel word geluid en de laatste minuut gaat in. Flevo schiet met nog een halve minuut te spelen de 4-7 binnen. We geven niet op en we vechten door, zo hard dat Tara en een speler van Flevo er allebei uit gaan met een U20. Helaas kunnen we niet meer winnen.

We verloren de wedstrijd met een uiteindelijke stand van 4-7.

De doelpunten makers waren: Marit en Roel.

Door: Hellen Kamps.

 

 

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog