Waterpolo nieuwsbrief okt 2015

Geschreven op 19 oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015

Dit is de nieuwsbrief van oktober 2015. In deze nieuwsbrief worden alle nieuwsfeitjes besproken die er op dit moment binnen de waterpolo afdeling afspelen.

Seizoen 2015-2016

Het nieuwe seizoen is weer begonnen. In dit seizoen zijn  er een aantal veranderingen in de teams ten opzichte van vorig seizoen. Ten eerste is Heren 1 afgelopen seizoen gepromoveerd en speelt dit seizoen in de 3e landelijke bondsklasse. Verder zijn er binnen de teams enkele verschuivingen van spelers en is er dit jaar helaas geen onder de 13 team. Maar er is wel voor het eerst een onder de 11 team.

ManmeerCup

Zaterdag 19 september heeft Heren 1 in de eerste ronde van de bekercompetitie gespeeld tegen de heren uit Zwolle. Het was vooraf bekend dat het een lastige wedstrijd zou worden omdat de tegenstander in een hogere klasse speelt. Desondanks wisten de heren van Deltasteur gedurende de hele wedstrijd in het spoor te blijven en uiteindelijk jammer genoeg te verliezen met 10-7.

Vrijwilligers

Binnen de vereniging zijn we altijd opzoek naar leuke vrijwilligers die ons willen helpen met het draaiende houden van Deltasteur. De nog openstaande functies en beschrijvingen van alle functies zijn te vinden op de website: https://deltasteur.nl/vrijwilligers/

Pupil van de maand

Afgelopen seizoen zijn we begonnen met het introduceren van de pupil van de maand. Deze pupil mocht mee lopen en mee kijken bij de voorbereiding van Heren 1 op een wedstrijd en mocht bij de start van de wedstrijd de bal in het water gooien. Dus voor alle jeugdspelers, wie weet mag jij het dit seizoen een keer doen!

Nieuwe team sponsor heren 1

Heren 1 heeft sinds dit seizoen een nieuwe team sponsor. Café ’t Ponton heeft besloten om het team te steunen. Heren 1 krijgt van de sponsor nieuwe zwembroeken, caps en tassen. Voor meer informatie over de sponsor kunt u kijken op de website: www.cafeponton.nl

Geboorte Naut!

Op 10-10-15 is Naut van der Kamp geboren! Jos en Angelique van der Kamp van harte gefeliciteerd met jullie zoon!

Uitslagen

Op de volgende website van de KNZB kan je alle uitslagen en standen vinden van de Deltasteur: http://www.knzb.nl/vereniging__wedstrijdsport/wedstrijdsport/waterpolo/uitslagen_waterpolo/verenigingen/vereniging/DHS288E/

Agenda

 • 24-10-15: DEK 1 – Heren 3
 • 31-10-15: O.11 – Swol 1894
  DWV – O.17
  Heren 3 – Nunspeet  4
  Triton Putten – O.15
  Heren 2 – Nunspeet  2
  Heren 1  – De Walvisch 1
 • 2-1-16: Oliebollentoernooi
 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog