Wedstrijdverslag O.15 – ZVV

Geschreven op 6 oktober 2015

Afgelopen Zaterdag 12 september 2015 hadden O.15 hun eerste wedstrijd van het seizoen In het Kampen zwembad de Steur. Deze wedstrijd werd gespeeld tegen ZZV uit Vaassen. De eerste periode was weer even wennen. Het was Ilse De Man haar eerste wedstrijd en ze heeft goed gespeeld. De tweede periode schoot ZZV veel op het doel maar Rik wist ze keurig tegen te houden. Derde + vierde periode bleven we goed overspelen en goed samenwerken wat ons de winst opleverde. Eindstand was 18-5

 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • Bemog
 • Marcels Kaaskraam
 • Jaco Bouw
 • Kamper Flora
 • Carwash Kampen
 • Lokhorst Autobedrijf
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Sport inn Kampen