Wedstrijdverslag O.11 – Aquapoldro

Geschreven op 6 oktober 2015

Afgelopen zaterdag stond de 2de wedstrijd op het programma voor het onder de 11 team. Omdat er geen vaste keeper is, zou Kim de eerste 2 periodes gaan keepen en Judith de laatste 2. Kim hield netjes alles tegen en werd er zelf 9 keer gescoord. Maar in de laatste 2 periodes werd de verdediging rommelig waardoor Aquapoldro meer kansen kreeg en zij Judith konden passeren. In de laatste 10 seconden zorgde Bas met zijn eerste doelpunt ervoor dat de eindstand uit kwam op 15-3.

 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • Bemog
 • Marcels Kaaskraam
 • Jaco Bouw
 • Kamper Flora
 • Carwash Kampen
 • Lokhorst Autobedrijf
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Sport inn Kampen