Wedstrijdverslag O.17 – ZVV

Geschreven op 5 oktober 2015

Wedstrijdverslag ZVV-Deltasteur

12 september stond deze wedstrijd al eerder op het progamma, alleen dan thuis. We hebben toen gewonnen met 12-1. De meeste van ons hadden een gedachte van; ’deze moeten we makkelijk kunnen winnen omdat we eerder ook al gewonnen hadden’. Geert kon niet bij de wedstrijd zijn en Giovanni ging keepen. We begonnen met een moeizame eerste periode. Twee manmeer situaties werden niet goed gebruikt en er kwam geen doelpunt uit. In de laatste minuut van de 1e periode kwamen we achter met 1-0. In de 2e periode ging het al wat beter. We kwamen al snel op een 1-1 door een mooi schot van Pieter. Snel daarna werd het alweer 2-1 in voordeel van ZVV. ZVV had een manmeer maar geen gebruik van gemaakt. Door een paar kleine foutjes achter in kwamen we achter met 3-1. Hellen scoorde 20 seconden daarna al de 3-2. Eind 3e periode maakte Jesse de 3-3, en Roel daar snel na de 4-3. De laatste periode begon en het was een spannende laatste periode met veel kansen van ZVV die vooral op de paal en lat werden geschoten. Uiteindelijk hebben we gestreden voor de punten en gewonnen met 4-3.

Doelpuntenmakers waren: Pieter, Hellen, Jesse en Roel

Door Tara Loos.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog