Start waterpolo seizoen 2015-2016

Geschreven op 16 augustus 2015

Hallo allemaal!

Op de laatste dag van deze schoolvakantie kijk ik vooruit naar het nieuwe seizoen dat voor de deur staat. Als we ergens begin 2017 ‘verhuizen’ naar het nieuw te bouwen zwembad, dan is dit seizoen dus het laatste dat we in z’n geheel zullen volbrengen in ‘ons’ 50 meter bad.

Het zal iedereen duidelijk zijn dat we tegen die tijd ons zullen moeten buigen over de traingingstijden etc. Maar ook voor dit seizoen is het mogelijk dat daarin kleine veranderingenkomen. Voorlopig hanteren we de vertrouwde trainingstijden en morgen, maandag, gaat er dan gestart worden met de eerste heren-training, gevolgd door woensdagavond de eerste training voor de jeugd.

Nieuw is dit seizoen alvast dat heren 1 zal uitkomen in de derde klasse bond. Ik wens jullie daarbij alvast veel succes mannen, we gaan er natuurlijk vanuit dat dit niet het enige seizoen zal zijn! Ook nieuw is een onder 11 team voor de jongste pupillen, maak er een mooi sportief seizoen van jongens en meisjes! Verder zijn er de gebruikelijke wisselingen in de samenstelling van de verschillende teams, waarbij ik het idee heb dat iedereen zo wel zijn of haar plekje heeft gevonden en tot passende prestaties kan komen. Succes daarbij allemaal!

Vervolgens: De huidige team-mail adressen zullen de komende tijd worden aangepast en aangevuld. Willen jullie eventuele wijzigingen doorgeven aan de ledenadministratie, zodat we langs die weg altijd op de hoogte kunnen zijn van de juiste e-mail adressen?

Dan rond ik deze eerste e-mail af met een felicitatie aan de nieuwe kersverse jurytafel-leden die afgelopen voorjaar de W-cursus hebben gevolgd en allemaal zijn geslaagd. Goed gedaan! Omdat vele handen licht werk maken hoop ik de komende tijd op o.a. meer aanmeldingen voor
allerhande vrijwilligerstaken, betrokken ouders, een positief en enthousiast publiek bij elke wedstrijd en een voortzetting van de geweldige onderlinge samenwerking en de goede gezellige sfeer die ons clubje zo kenmerkt. We maken er samen weer een mooi seizoen van!

Met vriendelijke groet,

Martijn Karel,
voorzitter waterpolocommissie Deltasteur.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog