Deltasteur zoekt nieuwe vrijwilligers

Geschreven op 21 juni 2015

clubkampioenschappen

Tijdens de clubkampioenschappen werd het startsein gegeven voor de vrijwilligerscampagne met o.a. een spetterende opening door de stadsomroeper van Kampen Bertus Krabbe. Deze campagne is opgezet om meer vrijwilligers te werven. Tot slot van rekening zijn de vrijwilligers de spil van de vereniging. Bij een grote vereniging als Deltasteur zijn veel helpende handen nodig om wedstrijden/trainingen te kunnen organiseren. Officials, jury, scheidsrechters, badopbouwers, catering, trainers en nog vele andere mensen zorgen ervoor dat veel zwemmers hun favoriete sport kunnen beoefenen. Samen zorgen zij ervoor dat er dingen bereikt worden die alle leden belangrijk vinden.

Deltasteur kan nog nieuwe vrijwilligers gebruiken. Wilt u meer weten over de taken die onze vrijwilligers op zich nemen, kijk dan op https://deltasteur.nl/vrijwilligers/

vrijwilligers

Naast alle gezelligheid en uitstekende prestaties, werd er ook aandacht geschonken aan een drietal vrijwilligers die hun taak als vrijwilliger helaas gaan neerleggen. Joke Visscher, Kerstin Bosman en Jacquelien Gaasbeek werden bedankt voor hun jarenlange inzet. Ze stonden altijd voor de vereniging klaar met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en waren zeer begaan met de zwemmers. Ze kregen een mooie bos bloemen overhandigd met een presentje.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog