Jeugd O.13 behaald districtskampioenschap

Geschreven op 13 mei 2015

O.13 moest afgelopen zaterdag naar Brummen voor de districtskampioenschappen. Er moest gespeeld worden tegen de kampioenen uit andere poules. Dit waren De Breuly uit Zevenaar en VZ&PC uit Vriezenveen. Na vorig jaar tweede te zijn geworden was het hele team er op gebrand om dit keer de schaal mee naar Kampen te nemen. De eerste wedstrijd was tegen de Breuly. De scouting van Deltasteur wist wie de topscoorder van de Breuly was en deze werd de eerste periode vastgelegd door Thijmen en Mark. De Breuly kreeg geen kans en Mark en Thijmen wisten ieder 1x te scoren. In de tweede periode gaven Emiel en Yoran nog wat extra gas en werd er uitgelopen naar 6-1. Toen het in derde periode 9-1 was vond Deltasteur het wel goed en nam wat gas terug. Uiteindelijk werd de eindstand 9-6.

20150509_184411_resized (4)

De wedstrijd tussen De Breuly en VZ&PC werd door de laatste gewonnen met 6-9, we hadden aan een gelijkspel genoeg. De jongens/meiden lieten in de eerste periode gelijk zien dat er maar 1 ploeg recht had op de titel en wel Deltasteur, de stand was na de eerste periode 7-1. Na de tweede periode was het 11-3. Deze stand gaf de gelegenheid om ook de jonkies te laten spelen, zo konden Tim, Kim en Judith ook hun potje weer mee spelen. In de laatste periode ging Rik nog spelen en Yoran keepen. Helaas wist Rik niet te scoren. Uiteindelijk was de eindstand 17-6. Na afloop gingen we traditioneel naar snackbar “Het Viaduct” waar het team genoot van een welverdiende vette hap.

Het team bestaat uit de volgende spelers: Rik ,Thijmen ,Tim ,Kim , Judith ,Jessica , Roos , Mark , Mart , Emiel en Yoran.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog