Wedstrijdverslagen heren 2

Geschreven op 7 mei 2015

De voorlaatste wedstrijd van het seizoen 2014-2015 was de thuiswedstrijd tegen Swol 3, de ploeg die enkele seizoenen in onder de vlag van Deltasteur speelde. De angel van de Zwolse ploeg, Mathijs Pool werd de door scheidsrechter al in de eerst periode voor de verdere duur naar de kant gestuurd en daardoor had Deltasteur 2 een makkie. Met onder 17 spelers Geert Overloop, Lars van Putten en Kyle van Kampen in de gelederen hoefde de kamper ploeg alleen met 0-1 een achterstand te incasseren. Voor de pauze was dat met 3-1 al ruimschoots goed gemaakt. In het tweede kwart werd de voorsprong vergroot tot 5-1. Het verschil liep in het derde kwart terug tot drie en na de vierde periode was het 5 met als eindstand 10-5. De verrassing deze ronde kwam uit Deventer waar WZC-De IJssel gelijk speelde tegen DEK. Volgende week staat dezelfde wedstrijd weer op het programma maar dan in Genemuiden. Als DEK nog meer stunt en daar wint en Deltasteur 2 wint de laatste wedstrijd tegen rode lantaarndrager Woelwaters 4 dan wordt Deltasteur 2 alsnog tweede.
Deltasteur 2 heeft haar laatste competitiewedstrijd thuis tegen Woelwaters 4 gemakkelijk gewonnen. Via 4-1, 7-1 en 9-2 werd het uiteindelijk 14-2. Daarmee eindigde de ploeg dit seizoen met 42 punten. Eén keer werd er verloren van kampioen Swol 4, één keer van Zignea 2 en twee keer van WZC-de IJssel. De stunt in Genemuiden bleef uit, de Deventer ploeg won met 7-5 en blijft met 2 punten meer dan Deltasteur 2 tweede. De Kamper ploeg moet zich tevreden stellen met de derde plaats en speelt dus zeker geen promotiewedstrijd.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog