Wedstrijdverslag O.15 – ZVV

Geschreven op 7 mei 2015

O.15 SLUIT SEIZOEN WINNEND AF

De laatste wedstrijd moesten we naar Vaassen om tegen ZVV te spelen. ZVV bleef met veel mensen voor het eigen doel liggen zodat er moeilijk door te komen was. Het was zelfs ZVV die verrassend Rik 2x wist te passeren, zodat we met 2-0 achter stonden. Door doelpunten van Roel en Emiel was de stand na de eerste periode 2-2. In de tweede periode werd er uitgelopen naar een 6-2 voorsprong. In de derde periode werd de stand uitgebreid naar 11-3.In de laatste periode vond O.15 het wel goed en werd de einduitslag 14-6.

Scores: Emiel 5x, Roel 4x,Jesse 2x, Yoran 2x en Willem.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog