Wedstrijdverslag O.15 – Flevo

Geschreven op 15 april 2015

O.15 KAMPIOEN

Zaterdag was het dan zover bij een gelijkspel of overwinning op Flevo uit Nijkerk was O.15 kampioen. De eerste periode begon gelijk goed en snel werd er een 3-0 voorsprong genomen. In de laatste 30 sec. sloeg Flevo hard terug en wist 2x te scoren zodat de stand 3-2 was. In de tweede periode werd er door 2 doelpunten van Yoran uitgelopen naar 5-2. In de derde periode werd de score uitgebreid door Emiel en aanvoerder Willem. In de laatste periode werd keeper Roel vervangen door Emiel. Roel wist de eerste grote kans echter niet te benutten en schoot op de lat. Wel wisten Tara en Jesse nog te scoren. Op het eind wist Flevo nog 1x te scoren zodat de eindstand 9-3 was. Al met al een verdiend kampioenschap alle wedstrijden werden tot nu toe gewonnen. Met een doelsaldo van 325 voor en slechts 44 tegen. Er zijn nog 2 wedstrijden te gaan dit seizoen.

Scores : Yoran 4x, Willem 2x, Emiel, Tara en Jesse

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog