Wedstrijdverslag Heren 2 – DEK

Geschreven op 12 april 2015

Op de voor Deltasteur en zijn voorganger de Steur was 11 april 2015 een bijzondere dag door het kampioenschap op die dag van onder 13 jaar, onder 15 jaar en heren 1. In die feeststemming speelde heren 2 tegen het altijd inspirerende DEK uit Genemuiden, een streekderby met sentimenten. De personele bezetting was met 12 man ruim door 3 jongens uit onder 15 jaar. Het was een mooie gelegenheid om hen te testen op dit niveau tegen een tegenstander uit de kelder van de  3e klasse. Jesse van Driel scoorde zelfs een keer, maar ook Willem Prins en Roel Beens handhaafden zich goed. In het eerste kwart ging de score gelijk op met Deltasteur 2 steeds op voorsprong en DEK weer gelijkkomend. De man meer liep aan Kamper zijde slecht met nul uit twee. Door een benutte strafworp kwam DEK in het tweede kwart zelfs aan de leiding, maar dat bleef de enige keer. Twee treffers van Deltasteur bracht de 2e ruststand op 4-3. Na de derde periode was die 6-3. Ook nu bleef de man meer ondermaats met nul uit vier. Toen DEK met 2 man meer niet scoorde en Deltasteur in de volgende aanval wel was de wedstrijd gespeeld. Via 7-4- 4 en 7-5 werd het tenslotte 8-5. Wee 3 punten in de tas en stabiel op de derde plaats zonder uitzicht op de tweede en zonder gevaar voor afzakken naar de vierde.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog