Wedstrijdverslag Heren 2 – Zignea 2

Geschreven op 8 april 2015

Na het huzarenstukje van 2 weken gelden stond er weer een uitwedstrijd op het programma, de derde op rij. De vervelende pot tegen Zignea 2 moest weer afgewerkt worden met een sterk uitgedunde groep. Ook nu waren er maar 7 spelers van het tweede present. Gelukkig speelde heren 3 haar wedstrijd tegen Zignea 3 direct voor de wedstrijd van heren 2 en konden Martijn Karel, Jeroen Rotman en Gerjan Wezenberg geleend worden. Ook nu bleef de schade in het eerste kwart beperkt, 3-2. In de tweede periode kon Deltasteur 2 door drie doelpunten op voorsprong komen. Peter Harsevoord kreeg als midvoor veel vrije ballen en inzwemmende ploeggenoten wisten vervolgens het net te vinden. De Kamper ploeg hield de billen bij elkaar toen Zignea er in het derde kwart 4-5 van maakte, maar 2 treffers gaven lucht tot 4-7. De 5-7 deerde niet, want opnieuw 2 treffers brachten het verschil zelfs op 4. Voor de statistiek kreeg Zignea de laatste ingevulde regel op het formulier met 6-9 als eindstand tot gevolg. De vreugde om deze toch wel bizarre overwinning was groot aan Kamper zijde.

Doelpuntenmakers: Dennis Wildeboer (3x), Arjen Veldhuis, Arjan Kanis en Peter Harsevoord (allen 2x)

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog