Wedstrijdverslagen O.15

Geschreven op 27 maart 2015

RECORDSCORE O.15 IN PUTTEN

Zaterdag moesten we naar Putten voor een wedstrijd tegen Triton. Waren we de vorige wedstrijd niet scherp in de afronding in deze wedstrijd was dat wel anders. Toch duurde het nog anderhalve minuut voordat het eerste doelpunt viel het was Tara die na goed overspelen van Roel de 1-0 maakte. Het werd in de eerste periode 7-0 ondermeer door Roel 2x en Tara nog 2x. In de tweede periode werd er ook 7x gescoord. Tussen onze doelpunten door wist Triton gastkeeper Rik 2x te passeren. De stand was 14-2.In de derde periode ging er een wervelwind door het zwembad in Putten en die had de naam “  Deltasteur O.15” er werd maar liefst 13 keer gescoord in 1 periode zodat de stand 27-2 was. In de vierde periode werd alles in het werk gesteld om Babet ( iedereen had gescoord behalve Rik) ook een doelpunt te laten maken. Dit was nog niet zo makkelijk want Babet kreeg als enige straffe mandekking. Uiteindelijk wist ze dan toch te scoren. Uiteindelijk was de uitslag 35-2. Het 300 ste doelpunt  van O.15 in deze competitie werd gescoord door Tycho.

Scores Yoran 8x, Emiel 7x, Tara 6x, Roel 4x, Romy3x,Marit 3x, Willem 2x, , Babet  en Tycho

 

O.15 NIET SCHERP , WEL WINST

Na 3 weken rust, met alleen een oefenwedstrijd, kan O.15 weer spelen en wel tegen Nunspeet A. De nummer 4 van de ranglijst. We moesten het doen zonder aanvoerder Willem. Het werd al snel 1-0 door Yoran. Nadat Tara er was uitgestuurd werd het 1-1.J esse wist na een uitsluiting de 2-1 te maken. Vlak voor het einde wist Nunspeet 2-2 te scoren. In de tweede periode werden de mooiste kansen door O.15 gemist. Vooral de anders zo trefzeker Emiel en Yoran wisten de ene na de andere mooie kans te missen, zo werd er deze periode niet gescoord. In de derde periode was het Emiel die 3x achter elkaar wist te scoren, Nunspeet wist echter ook 1x te scoren zodat de wedstrijd nog niet beslist was. In de vierde periode wist O.15 nog 2x te scoren. De weinige kansen die Nunspeet kreeg werden gepakt door de uitstekend keepende Roel zodat de eindstand 7-3 was.

Scores : Emiel 4x, Yoran 2x en Jesse

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog