Deltasteur verovert podium

Geschreven op 22 maart 2015

minioren-4-328x356

Afgelopen zaterdag was de vierde ronde van het miniorencircuit. Deze wedstrijd werd gezwommen in het bad Bestevaer in Genemuiden. De zwemmers van de Deltasteur verschenen geïnspireerd en fit aan de start, wat resulteerde in maar liefst 30 persoonlijke records. Zowel bij de jongens als bij de meisjes gingen er meerdere podiumplaatsen naar de Deltasteur.

De meisjes deden goede zaken op de 100 meter schoolslag, 50 meter vlinderslag en 100 meter vlinderslag. Gouden medailles waren er voor Tara Schuurman en Senna Geerdink. Zilver ging naar Carmen van der Laan (2x) en Monica Faber (2x) en het brons ging naar Julia van den Bosch en Noa van de Beek.

De jongens verschenen aan de start op de 100 meter vrije slag, 100 meter rugslag en de 100 meter vlinderslag. De jongens uit het geboortejaar 2005 waren zeer overtuigend en lieten het podium tot twee keer toe volledig oranje/blauw kleuren. Twee eerste prijzen waren er voor Yanieck Frijstein, de tweede prijzen gingen naar Max van Ginkel, Thijs ten Koppel, Robert Dragt (2x) en Rinze Kroeze (3x). En Max en Thijs mochten tevens een derde prijs in ontvangst nemen.

Naast de vele prijzen werden er ook toptijden gezwommen. Enkele uitschieters waren er voor Lisette Wezenberg, Carmen van der Laan, Samantha Jongman, Sanne van ´t Oever, Demi Westendorp, Hidde Vegter, Harm Rigterink, Hielke Jan Penninkhof en Pjotr Bakker.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog