Wedstrijdverslag O.15 – De Houtrib

Geschreven op 23 februari 2015

O.15 WINT OOK VAN DE HOUTRIB

O.15 speelde zaterdag tegen de Houtrib uit Lelystad. In de eerste periode werd er al snel afstand genomen en stond het 4-0 onder meer door twee doelpunten van Willem. De tweede periode was minder sterk en die verloren we zelfs met 1-2. Zodat de tussenstand 5-2 was. In de derde periode was het Roel die de ploeg op sleeptouw nam met drie doelpunten. Zo werd er uitgelopen naar 10-3. In de laatste periode wisten we nog 3x te scoren o.a. door 2 doelpunten van Yoran.

Scores : Roel 5x, Willem 3x, Yoran 3x en Emiel 2x.

 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • Bemog
 • Marcels Kaaskraam
 • Jaco Bouw
 • Kamper Flora
 • Carwash Kampen
 • Lokhorst Autobedrijf
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Sport inn Kampen