Wedstrijdverslag O.13 – Hatto-Heim

Geschreven op 23 februari 2015

O.13 BIJNA KAMPIOEN

Zaterdag kwam Hatto-Heim op bezoek, bij winst zouden we een grote stap naar het kampioenschap zetten. In de eerste periode waren er volop kansen om de score te openen maar met name Thijmen wist alleen de paal en de lat te raken. In de tweede periode werd er dan wel gescoord en o.a door 2 doelpunten van Mart en Mark stond het na de tweede periode 5-0 voor ons .In de derde periode wist Hatto-Heim dan wat terug te doen en wist maar liefst 3x te scoren. Hoogtepunt was echter het doelpunt van keeper Rik die van eigen helft wist te scoren. De laatste periode werd rustig uitgespeeld en de score werd uitgebouwd naar 11-4. Als de volgende wedstrijd tegen ZVV wordt gewonnen dan is O.13 kampioen. Deze wedstrijd wordt gespeeld op 14 maart om 16.15 in Vaassen.

Scores: Mark 6x, Mart 2x ,Rik 2x en Thijmen

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog