Wedstrijdverslagen O.15

Geschreven op 11 februari 2015

O.15 VERPLETTERT NUNSPEET

De toppers van O.15 moesten zaterdag tegen Nunspeet B. Door trainer Sjoerd was beloofd dat als er gewonnen werd met 30 doelpunten verschil er de volgende training alleen ingezwommen zou worden. De eerste wedstrijd was immers gewonnen met 32-0. De ploeg moest het alleen doen zonder Sjoerd zodat de assistent Harro de leiding had en Peter assistent was en de spelerskaarten dus kon vasthouden. In de eerste periode werd er gelijk vol gas gegeven en stond het na 1 periode al 7-0. De tweede periode lag de ploeg aardig op schema en stond een tussenstand van 14-0 op het scorebord. Yoran die de eerste 2 periodes keepte had alleen een terugspeelbal gehad. De laatste 2 periodes ging Marit keepen en die kreeg ook geen schot op het doel. In de derde periode werd er 7x gescoord o.a. door de nog frisse Yoran die gelijk 4x op rij scoorde. Zo moest er de laatste periode nog 9 x gescoord worden en met nog 1 minuut te spelen was de 30 bereikt.In de laatste minuut werd er nog 1x gescoord 31-0.

Scores: Roel 7x, Emiel 6x, Yoran 5x, Romy 4x, Willem 4x, Jesse 2x, Tara 2x en Babet

 

O.15 WINT BURENRUZIE

Zaterdag moest O.15 naar Zwolle voor een potje tegen Swoll.In dit team spelen veel jongens die op zaterdagmorgen in Kampen trainen dus hier werd wel naar uit gekeken. In de eerste periode werd Swoll gelijk vastgezet op eigen helft en nadat er 2 p’tjes waren gevallen voor Swoll was het Yoran die de score opende. Emiel maakte de 2-0. Na slordig verdedigen wist Swoll tegen te scoren en O.15 kwam goed weg toen de 2-2 werd afgekeurd wegens 2 meter. Negen seconden voor het einde van de eerste periode was het Jesse die de 3-1 maakte. Nadat de ploeg door de coaches weer op scherp was gezet wist het de tweede periode zonder tegendoelpunten door te komen. Zelf wisten ze wel 3x te scoren o.a. door een prachtige boogbal van Jesse 6-1. In de derde periode wist Swoll nog 1x te scoren verder zijn ze niet meer in de buurt van Rik geweest. O.15 liep verder uit naar 2-11 mede door 3 doelpunten van Roel. De laatste periode ging het tempo omlaag en Swoll werd een afstraffing bespaard. Er werd nog 3x gescoord zodat de einduitslag 15-2 was.

 

Scores: Yoran 4x, Roel 3x , Jesse 3x ,Emiel 2x, Tara 2x en Willem

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog