Wedstrijdverslag O.17 – Zignea

Geschreven op 4 februari 2015

Deltasteur heeft de smaak te pakken.

 

Om te beginnen speelden wij afgelopen zaterdag tegen Zignea, daar hebben we al vaker tegen gespeeld en van gewonnen. De eerste periode ging goed Deltasteur kwam al na 20 seconden op 0-1 voorsprong door een doelpunt van Lars! Daarop volgend vielen er doelpunten, Lars zwom vrij voor het doel en gooide als eerst op de lat maar hij herstelde zich de pal kaatste terug en lars gooiden hard in het doel. Zignea wist zich geen raad toen vlak daarna pieter er ook eentje in gooiden.

Het stond als snel 0-3 voor Deltasteur. Vlak voor dat de periode voorbij was kreeg onze keeper Geert de bal en gooide hem kei HARD IN HET DOEL!!!! dat was een mooi feest voor ons en de keeper natuurlijk.

De 2de periode werd er gewisselt en kwam Kyle en Peber het veld in. Bij het opzwemmen  veroverden Deltasteur als eerst de bal maar het ging mis. De bal werd afgepakt en er werd gescoord voor de tegen partij. Het stond toen 1-4. Maar deltasteur was niet onder de indruk van dat doelpunt en scoorde heel snel 3 doelpunten achter elkaar Door Lars,Kyle en pieter en een  paar goede reddingen van onze keeper Geert.

In de 3e periode ging het iets minder goed we kregen een doelpunt tegen en we waren slordig met de bal. Maar deltasteur wist zelf ook nog te scoren. Onze keeper Geert hield bijna  alles tegen!  En op het laaste moment van de periode gooiden Geert weer de bal Keihard in de kruising van het doel!!!

 

De laaste periode

Het begon goed bij het opzwemmen pakten we de bal af en speelden goed met elkaar over en als we de bal verloren gingen we goed onze man verdedigen Zignea wist zich daar geen raad mee Peber en Jochem onderschepten vaak de bal samen met Aline en Marleen. En deltasteur scoorde weer 2 keer door lars en 2 keer door Kyle en 1x nog weer door Pieter. Op het laaste moment van de periode kreeg Geert de bal en geert kreeg de smaak te pakken en gooide in de laatste seconden de bal  er WEER IN!!!!!!!

Tot slot Deltasteur heeft de wedstreid met 4-13 gewonnen!!

 

We gaan voor het Kampioenschap!

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog