Wedstrijdverslag O.15 – DWK 1

Geschreven op 2 februari 2015

IMPONERENDE WINST O.15

Zaterdag stond de belangrijke wedstrijd tegen DWK 1 op het progamma. DWK heeft 6 punten minder dan ons en winst tegen ons betekend dat ze weer een kans op het kampioenschap hebben. Ondanks een sterk begin van Deltasteur was het DWK die een man meer gelijk afstrafte. De eerste man meer van Deltasteur werd niet benut. Het was aanvoerder Willem die na een sprint vanaf eigen helft de bal strak in de hoek schoot 1-1. In dezelfde periode wisten Yoran en Emiel ook nog een keer te scoren 3-1. Nadat beide teams 1x wisten te scoren kwam de Deltasteur pas goed op toeren met goed verdedigen en mooie snelle aanvallen werd er uitgelopen naar 7-2. In de derde periode was het Jesse die 2x scoorde en de stand daarmee op 9-2 bracht. Door enkele slordigheden wist DWK nog 2x te scoren. Mocht DWK nog hoop hebben op een goed resultaat dan was die van korte duur want Deltasteur liep al gauw uit naar 12-4. Vlak voor tijd wist DWK nog 1x te scoren zodat de eindstand 12-5 was.

Scores: Emiel 4x, Yoran 4x, Willem 2x en Jesse 2x

 

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog