Wedstrijdverslag Heren 2 – WZC – De IJssel 3

Geschreven op 2 februari 2015

De thuiswedstrijd tegen WZC-De IJssel 3 was een belangrijke, omdat beide ploegen evenveel punten hadden. Bijzonder was de keeper bij de gasten. Quinten de Jong verdedigde jaren het doel bij Deltasteur 2, maar lag nu aan de andere kant. Deltasteur liet het eerste wapenfeit aantekenen met het benutten van een strafworp en een dubieuze treffer van WZC-De IJssel, de bal was de doellijn niet volledig gepasseerd, bracht de ploegen weer in evenwicht. 1-1 was ook de ruststand. De volgende ruststand was 2-1. In het derde kwart kantelde de wedstrijd. Na 2-2 kreeg Deltasteur een man meer , maar liet die onbenut. Met twee man meer scoorden de gasten wel en zij brachten de laatste ruststand zelfs op 2-4. Met name de zwakke schoten van de Kamper ploeg brachten Quinten de Jong niet in verlegenheid. Halverwege  het laatste kwart werd het 3-4 en leek er weer van alles mogelijk. De precisie in de schoten van Deltasteur bleef te gering en toen het met nog 1 min 28 te gaan 3-5 werd was het pleit beslecht. De zesde Deventer treffer deed er niet meer toe. Door de nederlaag lijken de kampioensaspiraties van het tweede in de kast te kunnen met zes punten minder dan koploper Swol 4, dat slechts 1x verloor, wel tegen Deltasteur en drie punten minder dan WZC-De IJssel en Nunspeet 2.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog