Wedstrijdverslag Heren 1 – De Spreng 1

Geschreven op 25 januari 2015

Deltasteur verliest in een slechte wedstrijd van De Spreng

Zaterdag 24 januari stond de uitwedstrijd tegen De Spreng op het programma. Vooraf was bekend dat dit een lastige wedstrijd zou worden omdat de tegenstander vorig seizoen nog in de 3e klasse bond speelde.

In de eerste periode begon Deltasteur goed aan de wedstrijd. Verdedigend werden er geen kansen weggegeven en aanvallend wist Dico Eenkhoorn te scoren uit een manmeer situatie. Na een onnodige tegen treffer wist wederom Dico Eenkhoorn te scoren en de periodestand tot 1-2 te brengen.

Deltasteur ging in de tweede periode door met het betere spel. Er werd al snel uitgelopen naar een stand van 1-4 door doelpunten van Dennis Bos en wederom Dico Eenkhoorn. Vervolgens wisten de heren van De Spreng betere kansen te creëren. Door drie doelpunten van De Spreng en nog één doelpunt van Erik van Dijk werd de stand halverwege op 4-5 gebracht.

In de derde periode raakte Deltasteur de controle over de wedstrijd kwijt. De heren van De Spreng kwamen beter in de wedstrijd en kregen ook meer kansen. Het was Chris Bos die de Deltasteur nog op een grotere voorsprong bracht. Al snel daarop volgend werd er tegen gescoord. Vervolgens was het opnieuw Chris Bos die de marge op twee doelpunten bracht. Maar werderom werd er snel weer tegen gescoord waardoor de spanning in de wedstrijd bleef.

Met een stand van 6-7 voor Deltasteur werd er aan de laatste periode begonnen. De Spreng kwam al snel op gelijke hoogte. Maar het was weer Chris Bos die Deltasteur op voorsprong bracht. Dit was echter het laatste wapenfeit van Deltasteur. De Spreng bleef goed met hun kansen omgaan en wist zo uit te lopen naar een 10-8 voorsprong.

Al met al een teleurstellend resultaat voor de heren van Deltasteur. De volgende wedstrijd van Deltasteur is gepland op 14 februari. Dan is er de uitwedstrijd tegen de heren van DWK. Dit is een zeer belangrijke wedstrijd aangezien DWK tweede staat achter Deltasteur.

Doelpuntenmakers: Dico Eenkhoorn en Chris Bos (3x), Erik van Dijk en Dennis Bos (1x)

Manmeer: 1 uit 5

Manminder: 2 uit 6

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog