Wedstrijdverslag O.15 – ZVV

Geschreven op 19 januari 2015

STROEF BEGIN NIEUWE JAAR O.15

De eerste wedstrijd in het nieuwe jaar was tegen ZVV uit Vaassen. De wedstrijd verliep moeizaam ZVV bleef met zijn allen voor het doel hangen en na de eerste periode was de stand dan ook maar 2-0 door Yoran en Willem. In de tweede periode wist ZVV tegen te scoren en weer was het Willem 2x en Emiel die de stand naar 5-1 tilden. In de derde periode wisten we slechts 1x te scoren door Roel en ZVV wist 2x doelman Rik te passeren .In de vierde periode werd er nog 4x gescoord door ons ,zodat de eindstand 11-4 werd. Al met al geen beste wedstrijd en dat wisten de spelers zelf ook.

Scores: Willem 3x, Emiel 3x, Yoran 2x, Tara 2x en Roel 1x

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog