Wedstrijdverslag O.15 – DWK 2

Geschreven op 19 januari 2015

O.15 KOMT LANGZAAM WEER IN VORM

O.15 ging zaterdag naar Barneveld voor de wedstrijd tegen DWK 2. De ploeg komt langzaam weer terug in de vorm van voor de winterstop. In de eerste periode werd er eerst 3x op de lat geschoten (Roel, Marit en Babet) voordat de score werd geopend door aanvoerder Willem. De periode werd afgesloten met een 4-1 voorsprong. De tweede periode liep al een stuk beter en er werd maar liefst 8x gescoord o.m. door drie doelpunten Roel en Emiel. In de derde periode kwam de ploeg helemaal op toeren en wist 9x te scoren en werd de stand 21-3. De laatste periode werd wat gas terug genomen en er werd door ons nog 4x gescoord, zodat de eindstand 25-3 was. Volgende week komt DWK 1 op bezoek, deze ploeg staat tweede. Dat zal dus een een zware dobber worden. Dus ouders kom allemaal naar het zwembad om de ploeg aan te moedigen.

Scores : Yoran 8x, Emiel 5x, Willem 5x, Roel 4x, Tara 2x en Tycho.

 • Sport inn Kampen
 • Marcels Kaaskraam
 • Carwash Kampen
 • Kamper Flora
 • Jaco Bouw
 • Lokhorst Autobedrijf
 • DEKA Kozijnen
 • Peppers unlimited IJsselmuiden
 • The ReadShop Kampen
 • Het Ponton Kampen
 • The Read Shop IJsselmuiden
 • Boogaard GWW
 • Bemog